Gemeente Wunseradiel


Zaalvoetbaltoernooi voor caravangroepen uit Wûnseradiel

zaalvoetbal
Met je eigen caravangroep tegen andere caravans voetballen! Op zaterdagavond 9 februari wordt dit jaar voor alle jongeren die een jeugdcaravan hebben in de gemeente Wûnseradiel een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd!!! Het toernooi begint om 19:00 uur in sporthal Maggenheim te Makkum. Jongeren van de opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid van het Marne College helpen mee in de organisatie van het toernooi.

Samen zal er worden er gestreden om de beker. Lijkt het jou wat om met je caravangroep hier aan mee te doen, stel dan één of meerdere teams samen!! Tijdens de wedstrijden moeten er minstens twee spelers in het veld staan die niet lid zijn van een voetbalclub. Zo kan het voor alle jongeren zijn en wordt er op gelijke sterkte gespeeld. Jongens of meiden maakt niet uit, alles voetbalt gewoon samen door elkaar. We maken er een gezellige avond van!

Dus geef je op samen met de andere jongeren uit je caravan! Opgeven kan nog tot uiterlijk woensdag 30 januari. Er wordt gespeeld met teams van 4 spelers, 1 keeper en je kan eventueel twee reservespelers opgeven. Omdat er meestal wel meer dan tien jongeren in één caravan zitten kan je ook meerdere teams uit één caravan vormen. Opgeven kan bij Lemke Statema van het jongerenwerk. Mail naar l.statema@timpaanwelzijn.nl of telefonisch 0646157141. Vermeld de teamnaam en de namen, telefoonnummers en emailadressen van je teamgenoten en dan kan je 9 februari meedoen!