Ingezonden persbericht


RAVEN IN WaterFront!

Een deinende massa op verslavende ritmes en aanstekelijke melodieën, smileys en housebroeken in oogverblindend felle kleuren, gloeiende glowsticks en het zweet dat van honderden voorhoofden gutste... MINDTRICK RECORDS presenteert wederom RAVE!

Deze editie zal gedomineerd worden door de platenkeuze van het zeskoppige Utrechtse DJ team de 030303 CREW. Daarnaast zal SOUNDBITES een liveset geven waarin hij zal laten zien waar hij een kei in is en dat is mashups maken van alle bekende ravetracks van toen!

Verder zal ATIQ die ook de organisatie in handen heeft een onvervalste Happy Hardcore set weggeven waarin hij op zoek zal gaan naar de wortels van onze 'eigen' varianten. En daarnaast zal ENK duiken in de geschiedenis van Neerlandsch Hakken en de herinneringen van de dansvloer van toen doen herleven "The Ultimate Seduction!"

Dan zijn er twee nieuwkomers aan het front in de vorm van CANDYCUTZ de vrouwelijke DJ die draait voor de online radiozender SubbassFM en we hebben KID JB klaarstaan die al eerder te horen was op de Re-Turn up the Bass feesten.

Ook niet te vergeten zijn MIKROBOT & MADNIX deze heren zijn vooral bekend van hun tekno livesets op illegale feesten. Maar hebben speciaal voor deze avond een gehele Rave-liveset in elkaar gezet inclusief visuele ondersteuning.

Verder zal er in de Acid zaal een liveset worden gegeven door FAH die met zijn 303`s de zaal plat zal walsen. En voor de rest hebben de Gebroeders Dstruct en de 030303 Crew de acid touwtjes de gehele nacht in handen. De avond is Inclusief glowsticks, ijsjes en andere extra`s!!

Aanvang: 23:00 uur
Toegang: ¤ 10,00
Locatie: WaterFront / beide zalen
Meer info: www.waterfront.nl

----------