Amsterdam RAI


- Persbericht -

Van 9 tot en met 17 februari 2008 in Amsterdam RAI

DE STERREN VAN DE HUISHOUDBEURS

Amsterdam, 30 januari 2008 - Van 9 tot en met 17 februari 2008 biedt de 63e editie van de Huishoudbeurs een compleet programma voor de vrouw van nu, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het grootste consumentenevenement in zijn soort is natuurlijk niet compleet zonder Bekende Nederlanders. Ook tijdens de komende editie geeft een keur aan artiesten acte de présence in Amsterdam RAI.

Op het speciale themaplein 'Puur' van de Huishoudbeurs kunnen bezoekers genieten van live optredens van bekende Nederlandse artiesten. Toppers als Do, 3J's, Nick & Simon, Berget Lewis, Ali B en Jeroen van der Boom maken hun opwachting op het plein voor spetterende optredens.

Andere Bekende Nederlanders die de Huishoudbeurs extra kleur geven of het publiek vermaken met muziek en show zijn onder meer André van Duin, Henkjan Smits, Rob Verlinden, Barry Stevens, Bruni Heinke, Nada van Nie, Gallyon van Vessem, Wolter Kroes, Viktor Brand, Jan Keizer, André van der Toorn, Hannelore Zwitserlood, Jody Bernal, Jack Plooij, Marlayne Sahupala, Bas Westerweel, Froukje Jansen, Edward van Cuilenborg, Cilly Dartell en Rob Geus. Op woensdag 13 februari verzorgt Babette van Veen de opening van de Negenmaandenbeurs, die gelijktijdig met de Huishoudbeurs wordt gehouden.

Trends

Circa 450 bedrijven presenteren tijdens de Huishoudbeurs hun nieuwste producten en diensten. Bezoekers maken kennis met de laatste trends op het gebied van mode, verzorging, culinair, wonen en vrije tijd. Ook krijgen ze interieuradvies en kunnen ze genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden. Het centrale themaplein van Huishoudbeurs 2008 staat in het teken van 'Puur'.

De Huishoudbeurs vindt plaats van 9 tot en met 17 februari, en is geopend van 11.00 tot 18.00 uur; op 14 en 15 februari is het evenement geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Vanaf 10.00 uur zijn bezoekers welkom op het themaplein 'Puur' (in Hal 2).

Meer informatie is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Noot voor de redactie,

Amsterdam RAI