Amsterdam RAI

Datum: 5 februari 2008

Van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari 2008 in Amsterdam RAI

Pure gezelligheid op de 63ste Huishoudbeurs

Van 9 tot en met 17 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de Huishoudbeurs 2008. Ook dit jaar biedt het grootste consumentenevenement in zijn soort weer een compleet programma. Het centrale themaplein staat in het teken van 'Puur'. De wereld van Puur gaat over 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. Een stukje echtheid in onze technologische en gefabriceerde samenleving. Eerlijk, gezond en helder.

De officiële opening van Huishoudbeurs 2008 wordt op zaterdag 9 februari vanaf circa 10.30 uur op het themaplein verzorgd door presentatrice Bridget Maasland. Maasland zal op inspirerende en energieke wijze de aftrap geven van het 'pure jaar voor de vrouw in 2008'.

Gezelligheid

De 63e editie van de Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en vrouwen even onbezorgd kunnen genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Ongeveer 450 bedrijven zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer verzorging, wonen, cosmetica en gezondheid. Bezoekers krijgen interieuradvies en kunnen genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Primeurs

Onder de nieuwe producten van Huishoudbeurs 2008 bevinden zich onder meer een nieuwe methode om vetophopingen te laten verdwijnen door middel van geluidsgolven, de eerste online sportschool van Europa, chocolate body paint, een zelfklevende gelpad tegen rimpels op borst en decolleté, Swarovski teennagels, '10 second eyeshadow', mobiele lichttherapie met zonnekracht, een interactief computerspel om het aantal kinderen dat door honden gebeten wordt terug te dringen, het 'frambozenmasker', het 'bijenbekje' en een crème die het geluk, het gevoel en het genot van vrouwen versterkt. Een compleet overzicht van alle primeurs is te vinden op www.huishoudbeurs.nl (onder Pers).

Bekende Nederlanders

De Huishoudbeurs is natuurlijk niet compleet zonder bekende Nederlanders. Op het themaplein kunnen bezoekers genieten van live optredens van bekende Nederlandse artiesten. Toppers als Do, 3J's, Nick & Simon, Berget Lewis, Ali B en Jeroen van der Boom maken hun opwachting op het plein voor spetterende optredens. Andere bekende Nederlanders die de Huishoudbeurs extra kleur geven of het publiek vermaken met muziek en show zijn onder meer André van Duin, Bruni Heinke, Henkjan Smits, Rob Verlinden, Barry Stevens, Nada van Nie, Gallyon van Vessem, Wolter Kroes, Marijke Helwegen, Viktor Brand, Jan Keizer, Hannelore Zwitserlood, Jody Bernal, Bas Westerweel en Rob Geus.

Openingstijden

De Huishoudbeurs 2008 - van 9 t/m 17 februari - is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op 14 en 15 februari is het evenement geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Vanaf 10.00 uur zijn bezoekers welkom op het themaplein Puur (in Hal 2).

Negenmaandenbeurs 2008

Tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 februari, wordt de Negenmaandenbeurs 2008 gehouden. Dit evenement biedt de bezoekers antwoorden op al hun vragen over hun zwangerschap, de eerste twee levensjaren van hun kind of over de fysieke gesteldheid, voeding en welzijn. Ook voor inspiratie voor de babykamer, trendy kleding voor zwangere vrouwen, informatie over wat mannen kunnen bijdragen in die negen maanden of welke kinderwagen nu het lekkerst rijdt, is de Negenmaandenbeurs 'the place to be'. Op woensdag 13 februari verzorgt Babette van Veen samen met Dinand Woesthoff de opening van de Negenmaandenbeurs.

Meer informatie is over Huishoudbeurs 2008 te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Persaccreditatie

Accreditatie vindt plaats in de perskamer bij Hal 1. Op vertoon van een geldige perslegitimatie, ontvangt u een persbadge, waarmee u vrij toegang heeft tot de beurs. Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 februari is de perskamer geopend van één uur voor openingstijd van de beurs tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Parkeerfaciliteiten

Voorafgaand aan uw bezoek aan de RAI kunt u een parkeerplaats reserveren in één van de RAI parkeergarages. Een telefoontje naar de afdeling Press & PR van Amsterdam RAI is voldoende (tel. 020- 549 3025).

Vragen

Voor al uw vragen kunt u terecht bij de afdeling Press & PR , Pim van Houten, telefoon 020 - 549 2225, fax 020 - 644 5059, e-mail: p.v.houten@rai.nl. Tijdens de beurs te bereiken via de perskamer bij Hal 1 , telefoon 020 - 5491477, fax 020 - 549 1401.