TROS

Hilversum, 06-02-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 9 februari
Radio 2 - 16.00 uur

KAYAK IN TROS MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker nodigt ook deze week weer artiesten uit binnen- en buitenland uit in zijn TROS MUZIEKCAFÉ:

KAYAK bestaat alweer 35 jaar. Dat mag natuurlijk gevierd worden, vooral omdat de groep nog steeds bestaat en sinds de herstart in 2000 nog actiever is dan ooit tevoren. Komend seizoen staat de band in het theater met 'The Anniversary Tour' waar ze ook hun grootste klassiekers als 'Ruthless Queen' en 'Wintertime' zullen zingen.

De Afrikaanse diva in spé ENEIDA MARTA maakt met haar kristalheldere stem en aanstekelijke ritmes grote indruk op haar fans. Haar levendige muziek heeft invloeden uit de gumbe, tina (muziek uit Guinee-Bissau), afrobeat en zelfs latin en jazz. Op dit moment staat Eneida Marta met haar internationale tour 'Lôpe Kai' wereldwijd op de planken. Natuurlijk treedt ze ook op in TROS MUZIEKCAFÉ.

De Belgische MILOW is een groot succes in België. Zijn nieuwe single 'Dreamers and Renegades' werd door diverse radiostations grijs gedraaid. Daarnaast schrijft hij een weblog over zijn leven als singer-songwriter op de website van de Vlaamse krant 'De Standaard'. Milows album 'Coming of Age' ligt deze week in de winkel.

Dit wordt een belangrijk jaar voor VANGRAIL. De groep, onder meer bekend van het nummer 'Ik Hunker Naar Jou', heeft een nieuwe single: 'Alleen met jou'. Zaterdag treden ze op in TROS MUZIEKCAFÉ!

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl