Time : 10:00:30
Date : 09 February 2008
Sender Name: Zoomart bvba

Phaedra Hoste is de nieuwe meter van HACHIKO

Phaedra Hoste is de nieuwe meter van HACHIKO

Opleidingscentrum voor assistentiehonden voor mensen met motorische handicap of epilepsie

Na een intensieve opleiding van een aantal nieuwe honden, verblijf van 16 maanden in een gastgezin, 6 maanden training in het centrum en een stage van 14 dagen voor de hond en zijn toekomstig baasje, zal HACHIKO maandag 11 februari om 18.00h opnieuw een aantal honden kunnen overhandigen. U begrijpt dat dit voor alle betrokken partijen een zeer emotioneel moment is.
Phaedra Hoste zal als gloednieuwe meter, bij deze overhandiging aanwezig zijn en tevens van de gelegenheid gebruik maken om een aantal hoogstnoodzakelijke werkingsmiddelen vanuit de PHAEDRA HOSTE ANIMAL FOUNDATION te doneren.

Phaedra Hoste en haar ANIMAL FOUNDATION heeft samen met ZOOMART, een keten van dierensupermarkten, een collectie artikelen voor huisdieren samengesteld met de bedoeling om middels de verkopen van deze artikelen geld in te zamelen en te doneren aan goede doelen (mbo hulpbehoevende dieren) De opbrengst van deze verkopen wordt integraal geschonken aan hulpbehoevende organisaties. Zo hebben we reeds 5400 kg hondenvoer (Royal Canin), twv 14.500 euro, geschonken aan verschillende asielen in België. (in samenwerking met het blauwe kruis)
Het volgende project dat op onze steun kan rekenen zal, zoals u reeds kon vermoeden HACHIKO zijn.

Maandag 11 februari zal vanaf 18.00h de overhandiging doorgaan op het industriepark 6 te merelbeke (centrum De Heide) Graag vooraf wel een seintje van uw eventuele aanwezigheid.

Meer info over de inhoud van deze mededeling kan u vinden op www.hachiko.org
www.baziel.be
www.zoomart.be

Bijlage vindt u ook bij dit persbericht op www.pressreleases.be: http://www.pressreleases.be/script_NL/newsdetailasp?language=NL&ID=4 2963

Voor verdere vragen sta ik graag ter uwer beschikking

Jan Van de Velde
Zoomart bvba
0473/76.92.63

URL: http://www.hachiko.org http://www.baziel.be
http://www.zoomart.be