Gemeente Goes

Korte Kerkstraat gestremd

Op 6 februari start de aannemer met bestratingswerkzaamheden in het gebied Singelstraat/Korte Kerkstraat. De nieuwe bestrating sluit aan bij de reeds vernieuwde bestrating in het Korte Kerkstraat. Het werk maakt deel uit van het Masterplan Binnenstad. Deze werkzaamheden duren tot 25 februari. Tijdens deze werkzaamheden is de doorgang tussen de Singelstraat en de Korte Kerkstraat volledig gestremd.

Gelijktijdig wordt het gebied tussen de twee kerken opgebroken voor archeologisch onderzoek. Hierdoor zijn ook de panden aan de Singelstraat (behalve de zuidzijde) lastig bereikbaar.

De Grote Markt en Korte Kerkstraat zijn tot 11 uur en na 18 uur (donderdag na 21 uur) bereikbaar via
Keizersdijk/Ganzepoortstraat/Klokstraat/Lange Kerkstraat. Het is tijdelijk ook mogelijk om via de Opril naar de Grote Markt te rijden. Deze is bereikbaar vanaf de Koningstraat of via de Beestenmarkt en de Magdalenastraat.

De Ostendestraat is bereikbaar vanaf Beestenmarkt/ Vlasmarkt/ Stalstraat. Let op, er kan hier niet gekeerd worden.

Na 25 februari gaat de aannemer aan de slag met de herinrichting van het gebied tussen de kerken. De Grote Markt en Ostendestraat zijn dan bereikbaar over de puinbaan die voor de Grote Kerk wordt aangelegd.