Graafschap TV

woensdag 6 februari 2008

PERSBERICHT

Thuiswedstrijd De Graafschap - Feyenoord De Graafschap LIVE!, zaterdag 9 februari vanaf 23:30 uur

Aanstaande zaterdag, 9 februari speelt De Graafschap weer thuis in stadion De Vijverberg. Ditmaal zal er gestreden worden tegen de Rotterdamse club `Feyenoord'. Graafschap TV zendt diezelfde avond nog een uitgebreide nabeschouwing uit van deze wedstrijd in het programma De Graafschap LIVE!

De Graafschap LIVE!
Graafschap TV praat aanstaande zaterdag om 23:30 uur in het programma `De Graafschap LIVE! na over de wedstrijd. Het programma wordt gepresenteerd door Marc Teloh. Ook zal de persconferentie worden uitgezonden.

TV-Uitzending
Naast de vaste analist Gerrie Veerman, oud speler van De Graafschap, is ditmaal Hans van der Haar te gast. Hans van der Haar is momenteel spits bij ADO Den Haag. In het verleden heeft hij gevoetbald voor RKC -Waalwijk, FC Utrecht en De Graafschap. Zoals altijd wordt er weer een uitvoerige wedstrijdanalyse gegeven en komen de spelers aan het woord gedurende een kort interview.

Samenvatting
Op maandag 11 februari 2008 komen in een uitgebreide samenvatting alle hoogte- en dieptepunten wederom aan bod. Graafschap TV zendt deze samenvatting uit vanaf 20:10 uur.




Graafschap TV