Ingezonden persbericht


PRESS RELEASE
9 februari, 2008

Petronas nieuwe hoofdsponsor F3 team Carlo van Dam Toyota Team TOM's presenteert 2008 programma

GOTEMBA - Carlo van Dam is dit weekeinde officieel gepresenteerd als coureur van het Toyota Team TOM's, waarvoor hij dit jaar uitkomt in het Japanse Formule 3 kampioenschap. De 21-jarige autocoureur uit Vlaardingen woont sinds vorige maand in het Japanse Gotemba, waar zijn nieuwe werkgever zaterdag het raceprogramma voor 2008 aan de pers presenteerde en bekend maakte dat de Maleisische oliemaatschappij Petronas hoofdsponsor is geworden van Toyota Team TOM's.

"Het was een drukke, interessante dag", aldus Carlo, die op de dagen voorafgaand aan de presentatie voor het eerst testte met de nieuwe Dallara-Toyota op het nabij Gotemba gelegen circuit van Fuji.

"Het was een grote presentatie in de nieuwe werkplaats van TOM's en veel kopstukken van het team, Toyota en Petronas waren aanwezig. Dat Petronas als hoofdsponsor optreedt van de Formule 3, GT en Formule Nippon teams van TOM's is uiteraard ook voor mij goed nieuws. Petronas is al jaren een grote speler in de internationale autosport en het is altijd mooi als je daarmee samen mag werken."

Ter voorbereiding op de start van het seizoen test Carlo op 20 en 21 februari a.s. wederom voor Toyota Team TOM's, dan op het circuit van Motegi.

Carlo van Dam in de Toyota Team TOM's Dallara-Toyota op Fuji (links, 08.02 2008) en tijdens de Toyota Team TOM's perspresentatie (rechts 9 09.02 2008)

Voor meer informatie (