Gemeente Voorschoten

RijnlandRoute verplaatst naar 11 februari

Commissievergadering RijnlandRoute verplaatst naar 11 februari

De speciale commissievergadering over de RijnlandRoute wordt verplaatst naar 11 februari 2008 om 19.00 uur in Hotel De Gouden Leeuw, Veurseweg 180, 2252 AG in Voorschoten. Deze vergadering zou 4 februari plaatsvinden maar wordt een week vooruit geschoven zodat de second opinion van TNO en van Witteveen en Bos meegenomen kan worden in de advisering over de RijnlandRoute. Deze stukken komen pas deze week bij de gemeente binnen. Bewoners hebben tijdens de consultatiebijeenkomst op 9 januari bij de gemeente aangedrongen op het inwinnen van de second opinion.

In gesprek met commissieleden
U bent van harte welkom om tussen 19.00 uur en 21.00 uur in gesprek te gaan met de leden van de commissie Wonen, Ruimte & Groen (WRG). U kunt natuurlijk ook de discussie live volgen in de zaal. Er zijn drie gespreksrondes van ongeveer een half uur. Tussen de rondes door is er gelegenheid voor de mensen in de zaal om vragen te stellen.

Actief in debat? Meld u aan!
Wilt u actief in gesprek met de leden van de commissie, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar de heer Van der Does, griffier, griffie@voorschoten.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij mevrouw Nebbeling, telefoon (071) 5600 606. Met inhoudelijke vragen kunt u terecht bij de heer Van der Does, telefoon (071) 5600 623. Na een korte pauze start om 21.15 uur de reguliere commissievergadering. Dan stelt de commissie een advies op aan de gemeenteraad over het standpunt van het college. De stukken voor de commissievergadering WRG worden uiterlijk 6 februari verspreid en zijn vanaf die datum ook beschikbaar op de website http://www.voorschoten.nl/.

Vervolg
In het voorstel aan de gemeenteraad geeft de gemeente haar advies over de reactie van Voorschoten aan de Provincie Zuid-Holland over Nut & Noodzaak van de RijnlandRoute en de Maatschappelijke Kosten Baten Analyse. Dit voorstel wordt in de commissie WRG op 11 februari uitgebreid besproken. De gemeenteraad stelt 13 februari in een speciale raadsvergadering de reactie van Voorschoten aan de provincie vast. Op 15 februari ligt onze reactie bij de provincie.

rijnlandroute

* 29 januari 2008