Partij van de Arbeid

Miep Pat 50 jaar lid

14-02-2008 01:51

Zaterdag 9 februari werd op de Grote Beekstraat in Venlo herdacht dat 100 jaar geleden de sociaal-democratie in Venlo werd opgericht. Bij deze gelegenehied kreeg Miep Pat , PvdA'ster in hart en nieren, de zilveren PvdA-jubileumspeld uitgereikt voor haar 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid.

Zaterdag 9 februari werd op de Grote Beekstraat in Venlo herdacht dat 100 jaar geleden de sociaal-democratie in Venlo werd opgericht. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst kreeg Miep Pat wegens haar 50-jarig lidmaatschap van de partij de onderscheiding opgespeld.

Miep zet zich sinds jaar en dag in voor de sociaal-democratie, met name voor de vrouwenbeweging. Ze is zelfs vrouw van het jaar geweest in Venlo vanwege haar verdiensten voor de vrouwen(beweging ) in deze gemeente. Ze heeft de helft van de 100 jaar van de sociaal democratie in Venlo meegemaakt. Guido Reehuis, heeft haar namens het Partijbestuur de speld overhandigd.

De zilveren jubilieum speld wordt uitgereikt aan mensen die 50 jaar lid zijn van de PvdA. Miep Pat is de eerste in Nederland die deze speld gekregen heeft.