Voedingcentrum


Gratis naar de Negen maanden beurs?

28 januari 2008

Geef je mening over het magazine BV Borstvoeding en ontvang een gratis toegangskaart voor de Negen maanden beurs. Ben je zwanger of pas bevallen van je eerste kind? Dan heeft het Voedingscentrum een leuke vraag voor je! Het Voedingscentrum is benieuwd naar jouw mening over het magazine BV Borstvoeding. We nodigen je daarom graag uit voor een groepsgesprek.

Samen met enkele andere vrouwen kun jij vertellen wat je goed en minder goed vindt aan het magazine. En eventueel ideeën en suggesties aandragen om het blad te verbeteren. Als dank voor je deelname ontvang je een gratis toegangskaart voor de Negen maanden beurs en een verrassingspakket van het Voedingscentrum.

De discussie duurt ongeveer anderhalf uur en wordt geleid door Karen van Drongelen, projectmanager van het Voedingscentrum. Per gesprek worden circa tien vrouwen uitgenodigd, dus wees er snel bij!

Wanneer

De groepsgesprekken vinden plaats tijdens de Negen maanden beurs in de RAI te Amsterdam op:

* vrijdag 15 februari van 10 tot 11.30 uur (zwangeren)
* vrijdag 15 februari van 12 tot 13.30 uur (pas bevallen moeders)

Meld je nu aan.

BV Borstvoeding

BV Borstvoeding is een eigentijds magazine over borstvoeding voor aanstaande en jonge ouders. Het magazine is bedoeld om ouders te stimuleren voor borstvoeding te kiezen en houvast te bieden bij het (blijven) geven van borstvoeding. Informatie van deskundigen wordt afgewisseld met ervaringen van vrouwen zelf en praktische tips.