Ingezonden persbericht


Persbericht, Amsterdam 29 januari 2008

Bo!Potentials presents:
Prikkels, betreden op eigen risico!

Vrijdag 15 februari 2008, Studio 80

Nog 3 weken te gaan en dan is het zover! Na het overweldigende succes van vorig jaar organiseren dertig jongeren voor de tweede maal de doopste event van het jaar! Aan de line up is nu ook Dio, bekend van Dom, lomp en famous (met The Opposites) toegevoegd. Hij zal de zaal met zijn nieuwe single 'Stuk' gelijk op zijn kop zetten.

Prikkels is een beleving op zich! Naast de strakke liveshows van de 'keizer punchline' Jiggy Djé, de catchy Britpop van Kensington tot de verassende modeshow van Eatly en de energieke dansact van Furious Flow! Dit alles wordt ondersteund door de meeslepende sounds van Dj Nexus, Dj Andy Soulbrotha, Dj Gino Christiano en Dj Royal. And last but not least, zal de BO Potentials Band, geformeerd uit de groep getalenteerde jongeren, die mee werken aan het project een geheel eigen Prikkels nummer ten gehore brengen.

Ook aan de aankleding van Studio 80 zal spectaculair verassend zijn. Iedere zaal representeert een scary, mystieke en magische wereld. Stap in de wereld tussen illusie en werkelijkheid. Let op!! Betreden op eigen risico.

Line up Prikkels:

Dio, Jiggy Djé, Nobody beats the drum, Dredda Youthz, Kensington, Sanquita, Bo Potentials band, Nowhere's Real Music Masterclass, U Name it, Eatly, Furious Flow, Super Nova, Midogeloos, Dj Nexus, Dj Andy the Soulbrotha, Dj Gino Christiano, Dj Royal Hosts: Big Ed en Akwasi

Vrijdag 15 februari 2008
Studio 80, Rembrandtplein 17
20.00 tot laat! Deuren open: 20.00
Prijs: ¤10,- | ¤8,- met OV of CJPCJP
Toegang vanaf 18 jaar en ouder
Check www.prikkels.net
Bo!Potentials is een productie van Zo!Cultuur Zuidoost. De jongeren krijgen de kans om een kijkje te nemen in de wereld van events organiseren en Bo!Potentials richt zich op talentontwikkeling in meerdere disciplines. Een leertraject met veel theorie, praktijk en een unieke gelegenheid om een breder perspectief te ontwikkelen op toekomstplannen, studie en werk.

Noot aan de redactie /

Ingezonden persbericht