BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 11 februari 2008

RENE FROGER VERWISSELT ZIJN 'EIGEN HUIS' VOOR DE WARME STAL VAN DE LAMA'S

Niemand minder dan Rene Froger is vrijdag 15 februari te gast bij De Lama's. Dat hij kan zingen is algemeen bekend, maar hoe staat het met zijn improvisatietalent? "Ik vind het zo'n humor om mee te doen, echt leuk! Ik ben niet echt zenuwachtig, die jongens moeten improviseren, ik laat het gewoon over mee heen komen," aldus Froger. De Lama's zijn iedere vrijdag te zien van 21.00 uur tot 21.35 uur bij BNN op 3.

Froger speelt naast Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge mee met verschillende Lama-spellen. Daarnaast brengt hij in het spel De Doventolk een paar van zijn hits ten gehore. Hoe beeld je in gebarentaal bijvoorbeeld het nummer 'Alles kan een mens gelukkig maken', 'Just say hello', 'Bloed, zweet en tranen' of 'Jij moet verder' uit? De Lama's weten er wel raad mee!

De overige BN-ers die dit seizoen bij De Lama's langskomen zijn Humberto Tan, Cecile Sinclair, Xander de Buisonje, Peter van der Vorst, John van de Heuvel, Caroline Tensen en Erik Hulzebosch.

De Lama's worden iedere zondag herhaald van 20.45 uur tot 21.20 uur bij BNN op 3.