Hago, Sita en Boso in Gelredome

15/02/2008 11:26



Gelredome



Gelredome heeft na een uitgebreide aanbestedingsprocedure nieuwe meerjarige overeenkomsten gesloten met Hago, SITA en Boso. Hago zorgt voor de schoonmaak van het evenementen complex. SITA zorgt voor de afvalverzameling en -verwerking. Boso treedt op als leverancier van alle sanitaire voorzieningen.

Hago is vanaf de opening van Gelredome tien jaar geleden al partner op het gebied van schoonmaak. Hago directeur Maarten Vuurmans: "Wij zijn blij dat wij in Gelredome blijven. Hago heeft zich in de afgelopen tien jaar bewezen als dé schoonmaak specialist voor Gelredome. Daarmee is de basis gelegd voor het verder uitbouwen van onze samenwerking."

Ook SITA is al tien jaar leverancier van Gelredome. SITA heeft de aanbesteding voor de afvalverzameling en -verwerking gewonnen. Directeur Ton Gradussen van SITA Midden Oost Nederland: "Wij zijn trots op het vervolg van de samenwerking tussen SITA en Gelredome. Een concert of wedstrijd met tienduizenden mensen die eten, drinken en feesten zorgt voor grote hoeveelheden afval. En die moeten vaak in korte tijd worden afgevoerd. Dat is voor SITA geen enkel probleem."

De leverancier van sanitaire voorzieningen blijft Boso uit Sneek. Sietze van de Krieke, directeur Boso: "Uit ervaring weten wij wat het betekent om een evenementenbedrijf als klant te hebben. Je moet als leverancier voorbereid zijn op plotselinge leveringen omdat de bezoekers toch meer papier verbruiken dan vooraf gedacht, of omdat er kort van te voren een concert extra wordt gepland. De keuze van Gelredome voor Boso bewijst dat wij de juiste partij zijn."

Gelredome directeur Jasper van Amstel: "Schoonmaak, afvalafvoer en de sanitaire voorziening zijn een belangrijk onderdeel van het comfort van de 1,2 miljoen bezoekers die jaarlijks onze concerten en voetbalwedstrijden bezoeken. Hago, SITA en Boso zijn de juiste partners omdat zij de juiste kwaliteit en zekerheid leveren. Zodat onze bezoekers een schoon Gelredome ervaren. Zodat Gelredome op het juiste moment weer schoon is en klaar voor het volgende evenement. Ongeacht of er nu drie evenementen in één weekend plaatsvinden, tien concerten in twee weken tijd of twee dance events achter elkaar."

Kijk voor meer informatie op www.gelredome.nl, www.hago.nl, www.sita.nl, www.boso.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.