Gemeente Eindhoven

Persbericht 15 februari 2008, no. 031

Bereikbaar Eindhoven Interactief 2008
Ook in 2008 staan er weer heel wat grote projecten op de rol om de bereikbaarheid van Eindhoven te behouden en te verbeteren.

Met creatieve maatregelen, een slimme planning en vooral goede communicatie, leiden we ook dit jaar de bouwactiviteiten weer in goede banen, beperken we de overlast en voorkomen onnodig oponthoud. Door u tijdig te informeren werken we samen aan een betere bereikbaarheid van de stad.

Onze jaarlijkse presentatie bieden we u deze keer niet aan op dvd, maar op een USB-stick die u ook voor eigen doeleinden kunt gebruiken. Maar niet alleen de vorm is veranderd. Ook de inhoud. Naast de gebruikelijke informatie over projecten en evenementen willen we een wat bredere kijk geven op onze plannen rondom bereikbaarheid. Op onze visie en ambities.
Bereikbaarheid is een van de speerpunten van de gemeente Eindhoven, en daar wordt hard aan gewerkt.

Kijkt u mee naar de preview speciaal voor de pers op dinsdag 19 februari om 16.00 uur in de Collegekamer in Stadhuis. Na afloop van de persbijeenkomst is er gelegenheid voor interviews met wethouder Erik van Merrienboer en Rolf Simons van het team Verkeerscoördinatie.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00
of stuur een e-mail