Gemeente Valkenswaard

stemming rotondes

Resultaat stemming rotondes

Vorig jaar sloten zes Valkenswaardse groenbedrijven een overeenkomst met de gemeente voor het sponsoren van een rotonde in de gemeente. Eind 2007 hadden vijf van de zes sponsoren 'hun' rotonde ingericht. Hierna riepen wij u op om ons te laten weten welke rotonde u het mooist vond, qua groenontwerp en inrichting. Stemmen kon per mail of via een antwoordbon op de gemeentepagina.

De oproep leverde in totaal 160 reacties op. Zevenenzestig mensen vonden de rotonde op de kruising Damianusdreef-Tienendreef in Dommelen de mooiste. Deze kwam daarmee als 'winnaar' uit de bus. De sponsor van deze rotonde is hoveniersbedrijf Somers uit Valkenswaard.

Onder de stemmers is een attentie verloot. Mevrouw J. Brom-van Herk was de gelukkige. Afgelopen week hebben de heer W. Somers van het gelijknamige hoveniersbedrijf en mevrouw Brom een attentie ontvangen uit handen van wethouder A. van Hedel.

080215-rotonde-hw-groot

Op de foto zie je van links naar rechts; de sponsor, de heer W. Somers van Hoveniersbedrijf Somers, mevrouw J.Brom-van Herk en wethouder A. van Hedel met op de achtergrond de winnende rotonde aan de Tienendreef-Damianusdreef in Dommelen. Fotograaf: Heidi Wils