Gemeente Elburg

Harde en gemeente Elburg leggen speelplaats aan

Petra school, stichting SKE, wijkcomité `t Harde en gemeente Elburg leggen speelplaats aan

Vrijdag 15 februari is op het gemeentehuis een overeenkomst getekend voor de aanleg van een speelplaats op het schoolplein van de Petra School in 't Harde.

De speelplaats krijgt een dubbele functie. Naast het gebruik door de schoolkinderen, wordt de speelplaats ook opengesteld voor de kinderen uit de buurt tot 12 jaar.

De overeenkomst is tot stand gekomen omdat een gedeelte van de speelplaatsen in 't Harde oost i.v.m. de nieuwe veiligheidseisen gerenoveerd moesten worden.
Doordat de Petra school op hetzelfde moment ook de speelplaats wilde renoveren is in overleg met het bestuur van de Petra school en de Stichting Kinderopvang Elburg besloten om de mogelijkheden te benutten tot gezamenlijke aanleg en gebruik voor de buurt . In 2005 is met de SKE aan de Wimpel te Elburg op dezelfde wijze samengewerkt, zodoende was de keus snel gemaakt, om de samenwerking verder uit te breiden met deze speelplaats op het schoolplein van de Petra school in 't Harde.

De uitvoering staat gepland voor week 9 van 2008. Na de officiële opening, die nog bekend gemaakt wordt op de gemeentepagina in de Huis aan huis, zal de speelplaats voor de kinderen uit de buurt beschikbaar worden .

Ondertekening speeltuin Petraschool (400)