Gemeente Tilburg

Nummer 08094GO
Datum 15 februari 2008

Onderhoud trottoirs Colijnstraat,
Marchantstraat en Dirk Fockstraat

Aanvang werkzaamheden eind maart 2008

In de Colijnstraat, Marchantstraat en Dirk Fockstraat zorgen de wortels van de huidige bomen voor een zeer ongelijke ligging van de trottoirtegels. De gemeente Tilburg gaat daarom vanaf eind maart 2008 onderhoud uitvoeren aan deze trottoirs. Om dit onderhoud goed en degelijk uit te kunnen voeren worden de huidige bomen gerooid en vervangen door nieuwe kleinere bomen. Die geven minder wortelgroei aan het trottoiroppervlak. Naast het onderhoud aan de trottoirs gaat de gemeente Tilburg meer parkeerplaatsen aanleggen in de Marchantstraat en Dirk Fockstraat. Hiervoor wordt de rijbaan ongeveer 50 centimeter versmald.
Op de tekening op de achterzijde van deze brief staat een overzicht van de werkzaamheden aangegeven. Deze zullen per straat worden uitgevoerd en duren tot ongeveer medio mei 2008. Zodra de planning per straat nader bekend is wordt u hierover geïnformeerd.

Werkzaamheden

* Opbreken straatstenen en tegels;

* Rooien bomen en boomstronken;

* Verzetten stoepranden en aanbrengen straatstenen en tegels;
* Planten nieuwe bomen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Ter hoogte van de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor al het verkeer. Dit gebeurt in kleine gedeelten zodat de bereikbaarheid van de woningen zo optimaal mogelijk blijft. Mogelijke overlast
Tijdens de uitvoering kunt u enige hinder hebben van de werkzaamheden of geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Containers
Wij vragen u vriendelijk om de containers (papiercontainer en duobak) op een andere plek neer te zetten. De containers moeten wel buiten de wegafzetting staan en goed bereikbaar zijn via verharde wegen. De ophaaldag blijft ongewijzigd. Het BAT verzoekt u de containers zoveel mogelijk groepsgewijs neer te zetten. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Pepijn Soons, projectleider. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 51. Tijdens de uitvoering van werkzaamheden van de gemeente Tilburg kunt u contact opnemen met Paul Moorees, toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 81 20.