Royal Boskalis Westminster N.V.

Area Controllers gezocht
Boskalis zoekt Area Controllers met internationale ambities

Boskalis groeit! 2008 wordt een sterk jaar met een goede bezetting, een hoge omzet en goede resultaten. We zullen actief zijn in Panama, Abu Dhabi en St.Petersburg maar ook in Australië, India, Brazilië en bij nog veel meer interessante projecten. Daarom zoeken we ter versterking van ons Finance Team een viertal ondernemende Area Controllers die opererend vanuit Papendrecht wereldwijd willen mee bouwen aan onze verdere groei!

De functie
Als Area Controller ben je verantwoordelijk voor het financieel managen van een aantal internationale projecten binnen een bepaalde Area. Projecten die tegelijkertijd plaatsvinden en qua aard, omvang, complexiteit en lokatie verschillen. Dit betekent dat je de financiële ontwikkelingen op de projecten nauwgezet volgt. Dat je op het juiste moment de juiste vragen stelt en scherpe analyses uitvoert. Op basis waarvan je het Projectmanagement op lokatie en het Business Unit Management in Papendrecht adviseert over de te varen 'Financiële Koers'. Met betrekking tot het inrichten, voeren en beheren van de financiële administraties op de projecten; dit gebeurd door Internationale Project Controllers en lokale administrateurs. Het is je verantwoordelijkheid als Area Controller om hen zowel 'op afstand' als 'op lokatie' aan te sturen, te supporten en te faciliteren in de uitvoering van hun activiteiten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Business Unit Controller die de financiële eindverantwoordelijkheid draagt voor alle projecten binnen de gehele Business Unit.

De uitdaging van Boskalis
Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden we een werkomgeving die garant staat voor afwisseling, dynamiek en bewegingsruimte. Je zult regelmatig (30%-50%) reizen en een indrukwekkende internationale werkervaring opdoen. Afhankelijk van je ambities en performance kunnen we je interessante carriéremogelijkheden bieden; zowel op het hoofdkantoor in Papendrecht als internationaal.

Je profiel

We zijn op zoek naar kandidaten met een HEAO/WO-BE opleidingsachtergrond met minimaal 5 - 7 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur opgedaan in een projectenorganisatie. Het hebben van buitenlandervaring is een pre. Daarnaast is het van belang dat je een stevige doortastende persoonlijkheid bent, analytisch sterk, overtuigend en met een pro-actieve `hands-on'instelling. Iemand die graag samenwerkt, aanstuurt en zaken realiseert.

Spreekt onze wereld je aan en heb je de drive om aan boord te stappen dan maken we graag kennis met je. Je kunt je CV met motivatie insturen via recruitment@boskalis.nl onder vermelding van vacature Area Controller. De gesprekken met onder andere Hans Kamps zullen plaatsvinden in week 9-11. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Kees Wielaart, Group Controller van Boskalis, nr. 078-6969000.