Hoogheemraadschap van Rijnland


informatiecentrum kustversterking

Nieuwe openingstijden informatiecentrum kustversterking

Het informatiecentrum Kustversterking in Noordwijk hanteert vanaf nu nieuwe openingstijden. Het informatiecentrum is voortaan van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend en in het weekend van 11.00 tot 18.00 uur. Het hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Noordwijk hebben hiertoe gezamenlijk besloten.

Naast andere openingstijden door de week is het informatiecentrum vanaf nu op maandag gesloten. De nieuwe openingstijden gelden dus voor dinsdag tot en met vrijdag; de openingstijden in het weekend blijven ongewijzigd. Met deze wijzigingen passen het hoogheemraadschap en de gemeente zich aan het bezoekersgedrag aan.

Succes

Het informatiecentrum Kustversterking is een gezamenlijk initiatief van het hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Noordwijk. Het is gevestigd tegenover het Palaceplein in Noordwijk. Naast informatie over de kustversterking kunnen bezoekers er ook meer te weten komen over enkele ruimtelijke projecten van de gemeente. Daarnaast biedt het centrum vanaf het dak een goed uitzicht op de werkzaamheden. Vanaf de start is het informatiecentrum gelijk een groot succes gebleken. Sinds de opening in september wisten al meer dan 16.000 bezoekers hun weg naar het informatiecentrum te vinden. Het informatiecentrum is sowieso nog geopend tot en met de afronding van de werkzaamheden in april.
'Droge voeten, schoon water!'