Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 15 februari

Regio, 15-02-2008

Beschonken man gewond geraakt

HAARLEM- 15 februari. Politiemensen troffen omstreek 02.30 uur een 37-jarige Haarlemmer aan op het Stationsplein die gewond was geraakt aan zijn hand toen hij over een hek wilde klimmen. Eén van de punten van het hek was door de hand van de beschonken man gegaan. Aangezien de man zich zeer vervelend gedroeg richting ambulancemedewerkers en politiemensen, is hij aangehouden voor openbare dronkenschap en ingesloten.

Twee winkeldieven aangehouden

NIEUW-VENNEP- 14 februari. Politiemensen hielden omstreeks 15.30 uur in een winkel aan de Sympfonie twee winkeldieven aan. De twee, mannen van 35 en 26 jaar oud van Poolse komaf, hadden twee volle tassen boodschappen t.w.v. 115 euro meegenomen zonder te betalen. Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

HAARLEM- 15 februari. Politiemensen namen omstreeks 03.15 uur bij een alcoholcontrole op de Ipenrodestraat een rijbewijs in vanwege rijden onder invloed. De 23-jarige automobilist uit Hoofddorp blies een promillage van 1,33. Zijn rijbewijs is ingenomen.

HEEMSTEDE- 15 februari. Bij een controle op de Heemsteedsedreef om
01.00 uur bleek een 33-jarige automobilist uit die plaats eveneens teveel te hebben gedronken. Bij hem werd een promillage van 1,47 gemeten. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Man aangehouden voor 27 keer tanken zonder betalen Nieuw-Vennep- 11 februari. Politiemensen hebben afgelopen week een 36-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats, aangehouden voor maar liefst 27 keer tanken zonder te betalen, door heel het land. De auto van de verdachte is in beslag genomen. De man is ingesloten.

Twee mannen aangehouden na woninginbraak

NIEUW-VENNEP- 11 EN 12 februari. Politiemensen hebben, na uitgebreid onderzoek, twee mannen aangehouden voor een woninginbraak die 31 augustus 2007 gepleegd was. Een 21-jarige Amsterdammer is aangehouden voor heling, een 27-jarige inwoner uit Nieuw-Vennep is aangehouden voor de woninginbraak.

Bij de inbraak werden destijds diverse goederen buitgemaakt, waaronder een laptop.

Aanhouding na onderzoek naar vechtpartij

NIEUW-VENNEP- 12 februari. Politiemensen hielden afgelopen week, na uitgebreid onderzoek, een 18-jarige inwoner van Hoofddorp aan voor mishandeling.

De verdachte had op 12 januari j.l. tijdens een schoolfeest een 21-jarige jongeman uit Nieuw-Vennep mishandeld. Het slachtoffer raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Na onderzoek kwam de verdachte naar voren, waarna deze deze week werd aangehouden en ingesloten.