Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

MOOI WARK-XXL IN PODIUM

Hardenberg -, De twee grootste Hardenbergse uitgaansgelegenheden pakken komend weekend weer eens ouderwets uit. Muziekcafé De Troubadour staat helemaal in het teken van 'Valentijn 2008' en de Drentse band 'Mooi Wark' staat vol op de affiches van Podium.

Eén van de populairste feestbands van dit moment is de band 'Mooi Wark'. Tijdens een show in Podium ontstond het idee het ultra grote in de grote zaal eens volledig te benutten. Dus komt 'Mooi Wark' a.s. zaterdag naar Hardenberg met een extra grote ('XXL') show. Exclusief! De in 1992 opgerichte Drentse band 'Mooi Wark' is al jaren een begrip in Drenthe en omstreken. Tijdens de live show, die bol staat van interactie tussen publiek en band, spettert de lol en grappenmakerij van het podium. Elke show is een verrassing voor band en publiek. 'Mooi Wark' bestaat uit: Bert Koops (zang & gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drums). Aanvang 'Mooi Wark' 23.00 uur.

VALENTIJN
Zowel vrijdagavond als zaterdagavond staat Muziekcafé De Troubadour in Hardenberg helemaal in het teken van romantiek, liefde en flirten. Valentijn is hét jaarlijkse feestje om de vrouwelijke Troubadourbezoekers in de watten te leggen en dat gaan we vrijdag- en zaterdagavond dan ook uitgebreid doen. We hebben speciale cocktails voor de dames, er zijn surprises en we gaan de zaal extra mooi aankleden in romantische stijl! Valentijn is nooit meer hetzelfde. Kom op tijd want Vol=Vol! Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht