PERSBERICHT

Ariën Stuijt stapt over van Dow Jones Newswires naar Hill & Knowlton

Amsterdam, 15 februari 2008 ­ Na meer dan 20 jaar in de journalistiek te hebben gewerkt, zet Ariën Stuijt (1969) zijn carrière voort als Senior Media Consultant bij Hill & Knowlton. Ariën heeft meer dan 15 jaar ervaring in de journalistiek. Bij Hill & Knowlton wordt hij verantwoordelijk voor een divers klantenpakket. Daarnaast zal hij mediatrainingen verzorgen en klanten adviseren bij hun mediabeleid.
Ariën werkte meer dan tien jaar als freelance sportjournalist. In 2000 stapte hij over naar de financiële journalistiek bij het Nederlandstalige financiële persbureau MoneyView-OnLine. Nadat dat eind 2001 werd overgenomen door het Amerikaanse financiële persbureau Dow Jones Newswires werkte hij daar tot eind 2007 als Senior Redacteur.
Voor Dow Jones Newswires volgde hij de Nederlandse industrie, financiële, bouw en energiesector. Hij schreef onder meer over multinationals als Shell, ABN Amro, Fortis, ING, TNT, Akzo Nobel, DSM en bedrijven als Stork, Koninklijke BAM en Heijmans. Jeroen van Seeters: "Ariën heeft een ruime ervaring met het analyseren van toonaangevende bedrijven en het volgen en bevragen van de topmensen. Zijn kennis van het bedrijfsleven en de mediawereld zijn een mooie aanwinst voor ons team en voegen direct kennis toe." Over Hill & Knowlton
Hill & Knowlton Nederland (www.hillandknowlton.nl) is sinds 1972 een van de toonaangevende communicatieadviesbureaus in Nederland, werkzaam voor zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Het bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Hill & Knowlton met 71 kantoren in 40 landen.

Noot aan de redactie (