Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 27 december 2007

PRIKKELS

Dertig jongeren organiseren zelf een muzikaal event in Studio 80

Op vrijdag 15 februari organiseert BO Potentials voor het tweede jaar op een rij het muzikale event 'Prikkels' in Studio 80. Een groep van dertig jongeren organiseert, onder begeleiding van enkele professionals, een avondvullend programma met veel muziek. De tweede editie van Prikkels zal een nieuwe beleving zijn vol met gezelligheid, herkenbaarheid en entertainment.

Line up: Jiggy Djé, DJ Nexus, Nobody beats the drum, Dredda Youthz, Kensington, Sanguita (bekend van de cd van Appa.) Bo Potentials band, Surprise act(hip hop) en vele anderen!!!

Prikkels is een beleving op zich. Er is niet veel nodig om tijdens dit event het naar je zin te hebben! Het feest bestaat uit verschillende muziekstijlen. Wat prikkelt jouw? Voor ieder wat wils. Van de pompende hiphop van Jiggy Djé, naar de heerlijke indiepop van de band Kensington tot de swingende platen van Dj Nexus. Het publiek zal versteld staan van de lekkere muziek.

BO! Potentials, een project dat georganiseerd wordt door ZO! Cultuur Zuidoost. BO Potentials is een project waarbij jongeren de kans krijgen om zelf een event te organiseren voor een eigen gekozen doelgroep. Oftewel een feest voor en door jongeren! Tijdens het proces van de organisatie worden de jongeren bijgestaan door zogenaamde 'masters' (ervaren deskundigen uit de media en cultuur, van o.a. Melkweg, Lijn5 en FunX.) Vrijdag 15 februari 2008 Studio 80, Rembrandplein 17 21.00 tot laat! Deuren open: 20.00 Toegang vanaf 18 jaar en ouder

Zie voor meer info www.prikkels.net (de vernieuwde website gaat binnenkort online)

ZO! cultuur Zuidoost. ZO!, een initiatief van Paradiso, Cosmic en Imagine IC, versterkt sinds 1 maart 2004 het culturele aanbod in Amsterdam Zuidoost. ZO! Cultuur programmeert evenementen op het gebied van muziek, dans, theater en film.

Noot aan de redactie /

Ingezonden persbericht