Leiden, 15 februari 2008

iSOFT benoemt Arnaud Kruizinga tot Marketing & Sales Director

Arnaud Kruizinga (39) is per 1 januari aangesteld als Marketing & Sales Director van iSOFT Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor alle marketing- en sales- gerelateerde zaken. Kruizinga heeft veel ervaring in de professionalisering van marketing- en salesteams.

"Mijn keuze voor iSOFT is ingegeven door twee factoren: allereerst ben ik gecharmeerd van de ICT-industrie. Bovendien krijg ik hier de kans om vanuit mijn verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan een betere gezondheidszorg. Die combinatie spreekt mij bijzonder aan", zegt Kruizinga. "Specifiek voor iSOFT komt daar nog bij dat het een duidelijke focus op de gezondheidszorg heeft. Dat is een groot verschil met bedrijven waarvoor de zorg slechts één van de doelgroepen is. Ook is iSOFT een internationaal bedrijf wat toch een extra dimensie geeft. We zijn een wereldspeler en deze positie moet terugkomen in de kwaliteit van de software en de dienstverlening. Want verkoop begint bij tevreden klanten."

Voor zijn komst naar iSOFT was Arnaud Kruizinga werkzaam bij Océ. Hij bekleedde daar verschillende commerciële functies. De laatste drie jaar was hij verantwoordelijk voor de Business Group Océ Business Services. Deze afdeling, die hij ook heeft helpen opzetten, is gericht op de overheid en zorg.

Over iSOFT
iSOFT Nederland maakt deel uit van de Australische IBA Health Group, een vooraanstaande speler op de internationale markt voor zorginformatie-systemen. iSOFT heeft 35 jaar ervaring in de Nederlandse zorg ICT-markt, met oplossingen die baanbrekend zijn voor de samenwerking en communicatie tussen de betrokkenen in het zorgproces. De dagelijkse zorg van zo'n 40% van alle ziekenhuisbedden in Nederland wordt aan iSOFT toevertrouwd. iSOFT heeft tevens een leidende positie in de markten voor ziekenhuisapotheken en huisartsen. Voor meer informatie: www.isoft.nl



Ingezonden persbericht