Ingezonden persbericht


Persbericht

My Artistic Slide Show :

15 februari x 15 kunstenaars x 15 slides x 15 seconden

Organisatie: Colin | Stichting Ateliers | Stichting KOP

Locatie: NS16 | NS Plein 16 | Tilburg

Datum: 15 februari 2008

Tijd: 19:30 ­ 22:30 uur

Entree: Gratis

URL: http://www.stichtingkop.nl/index.php?p=14&id=59&cat=2

De 15 deelnemers zijn inmiddels bezig om hun presentatie voor te bereiden voor 15 februari!

My Artistic Slide Show : ontmoetings- en inspiratieplek!

Colin, Stichting KOP en Stichting Ateliers organiseren 15 februari samen een tweede editie van My Artistic Slide Show in NS16. Op deze avond tonen 15 creatieve ondernemers hun werk, concept en visie kort en krachtig aan het publiek met een eigen slide show van 15 beelden maal 15 seconden. Deze groep is onderverdeeld in creatieve ondernemers, autonome kunstenaars en toegepaste kunstenaars uit alle disciplines.

De organisaties werken samen om jonge kunstenaars een podium te geven voor hun werk. Zij hebben het gezamenlijke doel deze sector zichtbaar te maken en in contact te brengen met een breed publiek.

Stichting KOP is een kunstenaars ontmoetingsplaats die exposities, performances, discussies, lezingen en tal van andere activiteiten organiseert. Daardoor brengt zij een gevarieerde groep aan kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar.

Stichting Ateliers beheert en verwerft atelierruimtes voor professionele kunstenaars uit Tilburg en omgeving.

Colin is een netwerkorganisatie voor creatieve bedrijvigheid. Het wil creatieve ondernemers met elkaar in contact laten komen, maar ook cultuur en economie dichter bij elkaar brengen.

Alle vijftien deelnemers krijgen vooraf een workshop 'presenteren', om zich bewust te maken van het belang en de meerwaarde van een goede presentatie. Zo hebben zij dubbel profijt van deze avond.

My Artistic Slide Show is voor een breed publiek toegankelijk door de grote diversiteit in sprekers. Selectie van deelnemers vindt plaats op basis van het werk, discipline en eigenheid. De creatieve ondernemers zullen zelf benaderd worden die volgens de organisaties een bijzonder talent hebben. Tevens kunnen geïnteresseerden met inspirerend, onderscheidend en/of vernieuwend werk dat een duidelijke visie uitdraagt zichzelf ook aanmelden via www.stichtingkop.nl

Voor redactie, niet te publicatie:

Graag nodigen wij u uit om my Artistic Slide Show bij te wonen. Indien u meer informatie wenst of concrete afspraken wilt maken, kunt u contact opnemen met de organisatie:

Ricky Langeveld | Colin

e-mail: ricky@colin.nl

telefoon . 076- 533 29 84

www.colin.nl

Lisette Spee | KOP

e-mail: publiciteit@stichtingkop.nl

telefoon . 06 418 22 330 | KOP . 076 587 99 00

www.stichtingkop.nl