Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 7 februari 2008

Naar de markt voor baan bij DierenPark Amersfoort

Minimaal 16 jaar? Altijd al in een groot dierenrijk willen werken? In een winkel of restaurant? Of wil je gasten vermaken tijdens diverse shows? Kom op vrijdag 15 februari van 15 tot 18 uur naar de banenmarkt georganiseerd door DierenPark Amersfoort. Het DierenPark is voor seizoen 2008 op zoek naar flexmedewerkers die staan te popelen om de handen uit de mouwen te steken.

DierenPark Amersfoort heeft seizoensmedewerkers nodig van minimaal 16 jaar voor de periode van maart tot en met oktober 2008. Gedurende deze drukke maanden worden de nieuwe medewerkers ingezet bij de afdelingen Horeca, Kassa's, Winkels, Facilitaire dienst, Banqueting en Entertainment. Het park is niet alleen op zoek naar studenten en scholieren.

Meteen solliciteren
De banenmarkt wordt op 15 februari tussen 15 en 18 uur gehouden in Parkrestaurant 'De Olifant' in het DierenPark. Daar staan informatiestandjes waar de verschillende afdelingen vertegenwoordigd zijn. Belangstellenden kunnen via een sollicitatieformulier meteen solliciteren naar de functie van hun keuze. Aangeraden wordt om een pasfoto en eventueel een curriculum vitae mee te nemen, zodat de kandidaat het formulier ook direct kan inleveren.

/////

Noot voor redactie/

Ingezonden persbericht