Boekpresentatie 'De wil om te winnen' van Hein Vergeer

12/02/2008 09:00



Fier Marketing B.V.



Hein Vergeer presenteert op vrijdag 15 februari bij XTRACold in Amsterdam zijn eerste boek De wil om te winnen. Hij zal, in het bijzijn van pers, (voormalig) collega's, genodigden, familie en vrienden, het eerste exemplaar overhandigen aan Erica Terpstra, voorzitter NOC-NSF.

22 jaar geleden was Hein Vergeer op het toppunt van zijn carrière. Hij werd wereldkampioen in Inzell. Zijn sportcarrière is leidraad geweest voor de verdere invulling van zijn leven.

Succes lijkt vanzelfsprekend. In De wil om te winnen laat Hein zien dat niets minder waar is. Je moet veel tegenslagen overwinnen om succesvol te worden.

Met anekdotes uit zijn actieve sportcarrière, zijn dagelijks leven en als winnaar van Sterren dansen op het IJs, geeft het boek een kijk op het leven van een markant sportman met het hart op de juiste plaats en eigenzinnige kijk op het leven.

Hein is voor velen in het leven een motivator. Met zijn eigen manier van presenteren weet hij keer op keer mensen mee te slepen en ze duidelijk te maken dat je zelf verantwoordelijk bent voor de invulling van je leven.

Een van zijn belangrijkste inzichten is dat 'De wil om te winnen' een onmisbare voorwaarde is voor duurzaam succes. Dat wil Hein graag met iedereen delen. Het is daarom ook de titel en de rode draad voor dit boek.

Tijdens de Boekpresentatie zal Hein naast de overhandiging van het eerste exemplaar zijn dank uitspreken aan de mensen die geholpen hebben aan de tot stand koming van het boek, waaronder Mart Smeets die het voorwoord schreef.





http://www.fierdenkwerk.nl