Anyone Introduceert de Anyway 400 touchscreen navigatiespiegel


Een revolutionaire innovatie van Anyone Trading®

UTRECHT, 20080215 -- De Anyway 400 van Anyone® Trading is niet zomaar een navigatieproduct, maar een spiegel die door het ontwerp nagenoeg in elke auto past. Het ding zal nauwelijks opvallen voor de bekende auto-inbrekers, omdat er geen afdruk van de bekende zuignap achterblijft. Naast de 4" aanraakscherm navigatie werkend op een krachtige 400mHz atlas processor, biedt de spiegel ook nog een volwaardig bluetooth handenvrij bellensysteem, met volledige schermbediening en nummerweergave.

Als laatste biedt de Anyway 400 ook nog eens de mogelijkheid een park distance system aan te sluiten, met eventueel een videocamera, welke wordt ingeschakeld op het moment dat de versnelling in de achteruitpositie wordt gezet.

Veiligheid voorop: Anders dan bij de conventionele navigatiesystemen welke op het dashboard of tegen de ruit geplaatst worden, belemmert de Anyway 400 het zicht niet. Daardoor kan de bestuurder zich meer concentreren op de weg en anticiperen op de steeds veranderende verkeerssituaties.

Comfort, vanaf het moment dat de bestuurder in de auto stapt, het gemak van het vinden van de route en het kunnen aannemen van dat belangrijke telefoongesprek zonder te hoeven stoppen, voelt als het comfort dat nodig is voor een zorgeloze rit.

Het is als aangeboren waneer we 5 tot 10 keer per minuut in de binnenspiegel kijken, dat deden we immers voorheen ook, echter nu houden we gelijktijdig onze route in het oog, zonder dat het afleidt van onze werkelijke taak, autorijden.



De Anyway400 is er in 2 versies

A400R vervanging van de bestaande spiegel
A400C om op de bestaande spiegel te bevestigen

Eigenschappen:
Full function navigatie systeem
Snelle herberekening routes
TMC verkeers info
Flitspaal ondersteuning
uigebreide POI ondersteuning
Dag/nacht kleuren
nummerweergave
Touch screen nummer kiezen
Externe microfoon for optimale geluidweergave

Technischel data
4” 16:9 touch screen
12 volt 200mA
1 watt luidspreker
Sirf III GPS receiver
AtlasII 400Mhz
128Mb internal memory
Li-Ion 1300mAh (A400C)
Dual Video input (A400R)


Prijzen

A400R door to door Europe € 499,-

A400C door to door Europe € 499,-

A4P park distance system € 268,-

Meer info op www.anywaynavigatie.nl