IT Solution Partners start Oracle Unit


AMSTERDAM, 20080215 -- IT Solution Partners benoemt per 1 februari Edwin van den Thillart tot Business Unit Manager Oracle en Roy Wttewaall tot Sales Manager Oracle. Zij zullen de activiteiten van ITSP op het gebied van Oracle opzetten en uitbouwen. De oprichting van de Oracle Unit onderstreept het belang dat ITSP hecht aan het leveren van een Total Solution voor haar klanten.

Met de oprichting van de Oracle Unit wordt de onafhankelijkheid van IT Solution Partners bevestigd. IT Solution Partners kan nu een nog betere totaaloplossing bieden, omdat ze naast Microsoft- en IBM-oplossingen nu ook Oracle-oplossingen aanbiedt. De nieuwe Oracle Unit zal zich met name bezig houden met dienstverlening op het gebied van Service Oriented Architectures, Business Intelligence, hoge beschikbaarheid en licensing. Shahrooz Safarghandi, oprichter en Algemeen Directeur: "De start van de Oracle unit kwam voort uit de vraag van onze klanten. Met de oprichting van deze unit kunnen we onze ambitieuze groeidoelstellingen realiseren en een totaaloplossing aanbieden bij onze klanten."

Edwin van den Thillart geeft in zijn nieuwe functie leiding aan de Oracle Unit van ITSP. Voor zijn benoeming werkte hij jarenlang in een Oracle omgeving bij onder andere Inter Access, QuayOne en Oracle Nederland. Van den Thillart: "ITSP trekt mij aan omdat het een snelgroeiende organisatie is waar de klant en de medewerker centraal staan en waar echt naar de lange termijn gekeken wordt. ITSP zal nu ook op Oracle gebied een voortrekkersrol gaan vervullen."

Caroline Wouters, Alliances & Channels Directeur Oracle Benelux over de ontwikkeling bij IT Solution Partners: "We hadden ITSP al een tijdje op ons wensenlijstje staan als partner waar we graag mee zouden willen samenwerken. ITSP staat als Microsoft-partner hoog aangeschreven en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook zeer verheugd dat ITSP nu de stap heeft genomen een Oracle unit op te starten. We verwachten veel van de samenwerking en zien direct dat ITSP serieus investeert in Oracle omdat ze een aantal personen hebben aangenomen met zeer veel Oracle ervaring. We zullen ITSP dan ook ondersteunen waar mogelijk."

Over IT Solution Partners
IT Solution Partners is leverancier van ICT diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Een betrouwbaar advies en effectieve implementatie begint met het luisteren naar de wensen en doelstellingen van een organisatie. De rode draad in de totale dienstverlening van ITSP is "Business supported by ICT". ITSP heeft een brede focus op de business van de opdrachtgever en biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van Business Information en Managed Systems. IT Solution Partners is gevestigd in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie www.itsp.nl.





IT Solution Partners