Mojo Concerts

Den Haag, 3 december 2007

Guus Meeuwis terug in de Nederlandse theaters

Vanaf 16 januari 2008 toert Guus Meeuwis langs de Nederlandse theaters met 'Hemel nr 7, theaterconcert 2008'. Hij treedt daarmee onder andere op in de het RAI Theater in Amsterdam en het World Forum Theater in Den Haag.

De wapenfeiten die zanger Guus Meeuwis verzamelde liegen er niet om: een Gouden Harp, de Edison Publieksprijs, twee gouden en twee platina platen, een uitverkochte theatertournee, drie uitverkochte stadionconcerten. Je zou logischerwijs verwachten dat hij even achterover zou leunen om van alles te genieten, maar Guus wil dóór. Want optreden staat voor Guus gelijk aan genieten, en achterover leunen...daar is later nog tijd genoeg voor.

Najaar 2007 verscheen zijn studioalbum 'Hemel nr 7'. Naast deze theatertour, geeft Guus in juni 2008 vier stadionconcerten in het Philips Stadion in Eindhoven en is hij wederom een graag geziene gast op diverse festivals.

Maar eerst kijkt hij uit naar het eerste kwartaal van 2008 waarin hij zijn geliefde theaterpubliek weer zal ontmoeten. Tijdens deze theatershows kijkt Guus in woord en muziek terug op de gebeurtenissen van de laatste twee jaar. Uiteraard zal hij ook nog verder teruggaan in de geschiedenis om zo het publiek een avond lang met zijn bekende humor, de Brabantse warmte en brede muzikale repertoire te vermaken.

Voor meer informatie: www.guusmeeuwis.nl

========================================



Mojo Concerts