Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Amsterdam, 24 januari 2008

Europese tour Tales of the Silk Road
slechts één dag in de
Heineken Music Hall Amsterdam
Overweldigend groots showspektakel

De eerste Europese tour van Tales of the Silk Road, het grootste spektakel ooit afkomstig uit China, zal slechts één dag in Nederland te zien zijn. Deze moderne show, neemt u mee langs de legendarische zijderoute en is op 16 februari exclusief te zien in de Heineken Music Hall.

In een atmosfeer die wordt overheerst door de Chinese Dunhuang grotten, ontstaat er een onmogelijk liefde tussen een jonge kunstschilder (Mogao) en de dochter van een generaal (Yueva). Dit liefdessprookje, wordt verteld temidden van adembenemende decors, met een cast van maar liefst 70 musici, 100 dansers en meer dan 1000 kleurrijke kostuums. U wordt meegenomen langs de bekende zijde route met haar veelzijdige kleurrijke culturen. Deze spectaculaire dansshow met strijdlustige scènes, ontbreekt het niet aan charme en kracht, onder begeleiding van een live orkest.

Tales of the Silk Road wordt in Nederland gepresenteerd in samenwerking met Mojo Theater en Enjoy entertainment. Het Lanzhou Song and Dance theater uit China heeft de show ontwikkeld en gerealiseerd. Het theater is in 1970 gevestigd in de stad Lanzhou, een grote stad in de provincie Gansu en gevestigd langs de bekende ' Silk Road'. Op deze inspirerende plek, heeft het theater wereldwijd meerdere grotere musicals en dansshows uitgebracht.

Tales of the Silk Road is te zien in de Heineken Music Hall op zaterdag 16 februari 2008. Er zijn twee voorstellingen, een middagvoorstelling om 15:30 en een avondvoorstelling om 20:30. Prijzen zijn 1e rang ¤52, 2e rang ¤47 en 3e rang ng ¤42. Kaarten zijn te verkrijgen via de TopTicketLine telefoon: 0900 300 5000 (45cpm) of www.topticketline.nl of www.telegraaftickets.nl Meer informatie op www.talesofthesilkroad.nl

Voor meer persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Guillemette Philips-Thole van M-Visible, 020-4353010 email; guillemette@m-visible.nl