Gemeente Gilze en Rijen

Open training voor basisschoolleerlingen
Oefen mee voor het Audax NK Cross!

Op het terrein van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen wordt op 1 en 2 maart aanstaande het Nederlands Kampioenschap Cross (veldloop) gehouden. Atletiekvereniging Spiridon is de organisator van dit Audax NK Cross Weekend. Op de eerste dag, zaterdag 1 maart, richt het evenement zich op de jeugd, onder andere met een scholierenloop. Hieraan kun JIJ ook meedoen, individueel of in een estafetteteam met drie vriend(innet)jes!

Wil je eens proberen of crossen iets voor jou is?
Denk je erover om mee te doen, maar wil je toch eens een keer oefenen? Kom dan op zaterdag 16 februari naar Spiridon en maak onder leiding van trainer en voormalig NK deelnemer Robert Jongh gratis kennis met dit atletiekspecialisme!

AV Spiridon, Vijf Eiken 6/a, Rijen
Datum: 16 februari 2008
Begintijd: 11:30 uur
Eindtijd: 12:30 uur
Kleding: trainingspak en stevige sportschoenen
Leeftijd: groep 3 t/m groep 8 van de basisschool

Meer info of inschrijven voor deze open training? Mail naar activiteiten@spiridon.nl

Meedoen met de scholierenloop
Na de training kun je je direct inschrijven voor de wedstrijd op 1 maart. Inschrijfgeld bij voorinschrijving: scholierenwedstrijd ¤ 3,50 p.p. estafette ¤ 4,00 per team. Daarnaast betaal je ¤ 1,00 voor de huur van een chip (zie uitleg hierover op www.nkcross.nl). Je kunt natuurlijk ook nog via internet inschrijven. De inschrijfdatum is verlengd tot en met zondag 17 februari 2008.

www.spiridon.nl www.nkcross.nl