Stichting Natuur en Milieu

Get moving in c,mm,n Garage

12 februari 2008 - Op 16 februari 2008 houdt het innovatieve mobiliteitsconcept c,mm,n een eerste Garage bijeenkomst op de Technische Universiteit Delft. Tijdens de Garage wordt een start gemaakt met de ontwikkeling en bouw van c,mm,n 2.0. De eerste rijdende c,mm,n wordt gepresenteerd tijdens de AutoRai van 2009.

Het c,mm,n showmodel was vorig jaar een blikvanger op de AutoRai 2007. Met c,mm,n 2.0 wil Natuur en Milieu een vervolg geven aan het project Auto in de toekomst. Daarin werd onder de naam c,mm,n een mobiliteitsconcept én en een duurzame, innovatieve auto ontwikkeld.

c,mm,n 2.0 komt in beweging!
c,mm,n 2.0 gaat een stap verder: er komt een rijdend prototype. Op de Autorai in 2009 kun je het allemaal gaan beleven, voelen en ontdekken. Ook de open-source ontwikkeling is een belangrijk doel van c.mm.n 2.0: hier worden de c,mm,n mobility products ontwikkeld.

De c,mm,n Garage is bedoeld voor geïnteresseerden die hun ideeën willen inbrengen over de online ontwikkeling van c,mm,n. In groepen kan worden gebouwd aan auto-onderdelen en worden de interactieve communicatie-mogelijkheden verder uitgewerkt. De resultaten van de bijeenkomst verschijnen op de 'wiki' van c,mm,n.

Get moving in
De c,mm,n garage vindt plaats op 16 februari 2008 in de faculteit van industrieel ontwerpen bij TU Delft van 10 tot 15 uur. Iedereen die wil bijdragen aan de open source ontwikkeling van c,mm,n is welkom: studenten, professionals, actieve autofreaks en medewerkers van universiteiten.

Aanmelden voor de c,mm,n garage kan hier

Download hier de flyer

Meer over c,mm,n

Publicatiedatum: 12-02-2008