Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ingelaste voorstelling:
Johan Heesters,
zaterdag 16 februari in De Flint

Op zaterdag 16 februari geeft de in Amersfoort geboren Johan Heesters een eenmalig concert in Nederland, in Theater De Flint. De kaartverkoop voor deze unieke voorstelling gaat op zaterdag 15 december om 12.00 uur van start via www.deflint.nl en het bespreekbureau van De Flint.

Johan Heesters (104) is een Nederlandse acteur en operettezanger. Heesters treedt nog steeds op, voornamelijk in Duitsland, en wordt daarmee beschouwd als de oudste artiest ter wereld. Afgelopen woensdag, 5 december presenteerde Heesters zijn nieuwe cd, 'Generationen'. In Duitsland is Heesters zeer populair en heeft onder jong en oud een ongekende sterrenstatus. In Nederland is hij echter omstreden vanwege zijn optredens tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sinds begin jaren zestig heeft Heesters niet meer in Nederland opgetreden.

Vanwege zijn artistieke kwaliteiten en om Heesters nog een keer in zijn geboortestad Amersfoort te kunnen laten optreden heeft Theater De Flint Johan Heesters uitgenodigd om een eenmalig concert te geven op zaterdag 16 februari. De gemeente Amersfoort schaart zich achter het artistieke belang van dit optreden.

Johan Heesters
Zaterdag 16 februari, 20.15 uur
Theater De Flint
Prijs: E 27,50 | E 25,00| E 22,50

Kaartverkoop:
Vanaf zaterdag 15 december, 12.00 uur via www.deflint.nl en Bespreekbureau De Flint

Bespreekbureau De Flint is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid van Ulden, 033 4229 223 of via ingrid.vanulden@deflint.nl.


---- --