Kreafestatie 2008 de Rijp in teken van gemak en primeurs


Noordhollandse hobbybeurs heeft primeur van lang verwachte Embroidery mallen

DE RIJP, 20080205 -- Op zaterdag 16 februari 2008 organiseert Creatief Centrum Nederland in De Rijp haar grote voorjaars hobbybeurs onder de naam: Voorjaar's Kreafestatie 2008. Om de consument overzicht te laten houden wat betreft de nieuwste creatieve producten organiseert Creatief Centrum Nederland regelmatig noviteitenbeurzen. Deze komende Kreafestatie staat dan ook helemaal in het teken van gemak en primeurs.

Gemak, omdat op deze dag volop gedemonstreerd zal gaan worden met de bekende Stans- en Emboss machine, de Double Do. Deze machine kan de kaartenmaker/scrapper veel werk uit handen nemen. Creatief Centrum Nederland heeft deze dag tevens de primeur van de lange verwachte Embroidery mallen, waarbij het voorprikken van karton om daarna te kunnen borduren, overbodig wordt.

Daarnaast wordt de bezoeker in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met 2 eigen exclusieve uitgaves uit de Fun&Doe serie. Twee nieuwe hobbyboekjes boordevol inspirerende ideeen op het gebied van kaarten maken. Tenslotte kan men met de Voorjaar's Kreafestatie 2008 deelnemen aan twee verschillende Scrap-workshops waarbij gewerkt zal gaan worden met de nieuwste materialen van o.a. Daisy D's.

De Voorjaar's Kreafestatie 2008 vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang, parkeren en koffie/thee zijn gratis.
Meer informatie is te vinden op www.ccnevents.org of tel. 0299 679717