Ingezonden persbericht


Wassenaar, 13 februari 2008

Ook in de Krokusvakantie volop Winterpret op Vakantie- en attractiepark Duinrell

In de Krokusvakantie van 16 februari tot en met 2 maart aanstaande is Winterpret weer opengesteld op Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. De vakantie- en daggasten kunnen dan volop van een aantal attracties in winterse sferen genieten.

Opengestelde attracties
In deze periode zijn vele attracties opengesteld zoals Rick's Avonturen Burcht met Schip Ahoi, de Eeuwig Brandende Kaars, Kwakus Kwebbel Show, Rick's Gallery en natuurlijk Rick's woonhuis met elke middag een 'meet and greet' van Rick de Kikker en zijn vriendin Lelie. Verder zijn de Bumperfrogs, de Monorail en niet te vergeten de overdekte speeltuin Rick's Fun Factory geopend.

Wonderland waar de allerkleinsten zich vermaken, gelegen naast Rick's Avonturen Burcht, is eveneens volledig in gebruik.

Alle gasten kunnen in de omgeving van restaurant de Schaapskooi, terecht in de Ballenzee, Shooting Gallery en de grote speeltuin met een apart gedeelte voor de allerkleinste kinderen. En ten slotte is ook de mini-kinderkunstschaatsbaan geopend.

Tikibad
Het Tikibad, dat met de vele glijbanen vanaf 21 december jl. weer is geopend, is beslist een 'must'. De nieuwe spectaculaire glijbaan 'De Tyfoon', waarbij veel zogenaamde 'g-krachten' vrijkomen, blijkt een inslaand succes. Naast alle Winterpretactiviteiten,dient Duinrell voor de vakantiegasten ook als uitvalbasis voor boeiende fiets- en wandeltochten in de omgeving, of een bezoek aan de vele attracties in de nabijgelegen plaatsen; zoals Madurodam, SEA LIFE Scheveningen en het Museon in Den Haag, het Pathé-theater in Scheveningen, het Legermuseum in Delft en een scala aan musea in Leiden.