TROS

Hilversum, 13-02-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 16 februari
Radio 2 - 16.00 uur

LEAF EN HANS DE BOOIJ IN TROS MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker heeft ook deze week weer veel muzikaal talent uitgenodigd voor live-optredens en onderhoudende gesprekken in TROS MUZIEKCAFÉ:

HANS DE BOOIJ is de zanger/acteur/componist die midden jaren tachtig hits scoort met Nederlandstalige pop, zoals 'Een Vrouw Zoals Jij' en 'Annabel'. In de jaren negentig houdt hij zich op de achtergrond om vlak voor het nieuwe millennium op de proppen te komen met een plan voor het oprichten van een Ministerie van Liefde. In 2007 keerde hij terug op het podium met het album 'Emocratie'.

De nieuwste single van LEAF heet 'New Song'; de clip van hun vorige liedje 'Wonderwoman' is al een miljoen keer bekeken op YouTube en de band speelde negen keer met de Vrienden van Amstel in Ahoy. Het gaat dus goed met Leaf! Aanstaande zaterdag spelen ze o.a. hun twee succesvolle singles live in TROS MUZIEKCAFE.

De Belgische band PALOMINE komt zaterdag voor hun optreden in Paradiso eerst even bij in de studio langs om in ieder geval de single 'You'll be mine' van hun debuut cd 'Get the luxurious BIG bath size' te laten horen. Vrolijke opgewekte muziek.

ASTRID SERIESE heeft haar gloednieuwe album 'Wheel of Life' gemaakt met het 52-koppige Metropole Orkest. De nummers op dit album zijn zeer afwisselend: er staat o.a. een uitvoering op van 'Kaa de slang' uit de film 'Jungle Book', maar ook 'Another hundred people' uit de cult-musical 'Company' en het traditionele Ierse volksliedje' If I were a blackbird'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS