Ingezonden persbericht

Club KRANGzinnig! Zaterdag 16 februari van 23:00 tot 10:00

Akhnaton, nieuwezijds kolk 25, Amsterdam.

Na de succesvolle benefietavond voor oneMen en de daklozen, waarbij bijna duizend euro werd opgehaald, gaat Club Krang aanstaande zaterdag weer KrangZINNIG! Doorgaan tot 10 uur in de ochtend dus, en wel met een speciale "love edition".

Zo kun je grappige valentijns foto's laten maken van jou en je geliefde, scharrel, of op deze avond gescoorde one-night-stand, zullen er speciale liefdes-cadeautjes worden uitgedeeld en... kun je ter plekke samen een beschuitje eten! En natuurlijk is de inmiddels legendarische spiegelact van Ingy ook weer van de partij!

Zoals je van Club Krang inmiddels wel gewend bent is de line-up weer om van te smullen. Vanwege het enorme succes van vorige keer is DJ Julietta namelijk weer over gevlogen uit München om dit keer een extra lange set te draaien. Deze prachtige verschijning achter de draaitafels is resident van oa Harry Klein in München, en draaide al over de hele wereld met oa Ricardo Villalobos, Magda, Andre Galuzzi, en pas nog na Karotte op zijn verjaardag in een uitverkochte Cocoon club. Julietta is in 2007 dan ook definitief doorgebroken tot de DJ top van Duitsland.

Verder zal Ingy een heerlijke intro set draaien, Minz (connaisseur / perspectiv) een mooie diepe liveset neerzetten, gaat Hay-T op zijn verjaardag rocken als nooit tevoren, zal Flow weer tekeer gaan in zijn typische, pompende doooorrrrrgaaaan stijl en is aan Boris Werner de eer om de nacht af te sluiten.

Dit alles zal gaan plaatsvinden in de Akhnaton, dat met zijn relaxte chesterfield banken, chill area, en aparte extra bar ruimte de ideale locatie is voor een nachtje lekker doorhalen. Oh, en ook deze Krang is er weer gedacht aan beter geluid voor de Akhnaton!

Club KRANGzinnig!
Julietta, 3 hour set (Harry Klein, Flokati, Munich)
Minz LIVE (Connaisseur / Perspectiv)
Hay-t (Piekup)
Flow (KRANG / Piekup)
Ingy (KRANG / Piekup)
Boris Werner (Soulrock / Remote Area)

Akhnaton | nieuwezijdskolk 25 | amsterdam |
16-02-2008 | 23:00 - 10:00
tickets at door: 12 euro. KRANG passholders 10 euro. Presale: 8,50 euro at www.flowing.nl

Websites:
Club Krang: www.clubkrang.com
Flowing feesten, events en muziek: www.flowing.nl
DJ Flow: www.flowsplace.com
DJ Julietta: http://www.djjulietta.de
Minz:
DJ Ingy: http://www.myspace.com/ingie82
DJ Boris Werner: http://www.myspace.com/boriswerner
Club Akhnaton: www.akhnaton.nl



Ingezonden persbericht