Mojo Concerts

19-12-2007

Levende legende Neil Young twee maal in Amsterdam

Tja, wat kun je in hemelsnaam nou vertellen over Neil Young? Het is een haast onmogelijke taak zijn veelomvattende carrière die meer dan vier (!) decennia omspant in een paar regels samen te vatten. Vanaf de hoogtijdagen met Crosby, Stills, Nash & Young eind jaren zestig tot aan zijn recente protestwerk Living with War: door de loop der tijd heeft Young nooit stil gezeten en is altijd zeer productief geweest in de studio én op het podium.

Was zijn laatste optreden in Ahoy Rotterdam enkele jaren geleden volledig ontdaan van iedere franje en stond Young er toen helemaal alleen voor, met zijn komende twee shows in Amsterdam verkeert hij in goed gezelschap op de bühne. Beide shows (die naar verluidt elk zo'n drie uur duren) bestaan uit twee delen: een akoestische set en een stevige rockset. Hierbij wordt the loner begeleid door Ben Keith (gitaar), Ralph Molina (drums) en Rick Rosas (bas). Een levende legende wiens muziek niet in woorden is te bevatten, maar die je gewoon moet zíen!

Zondag 17 en maandag 18 februari 2008
RAI Theater - Amsterdam
Entree: ¤ 140,-/¤ 122,-/¤ 98,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint donderdag 20 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier voor zo 17 feb of ma 18 feb.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD03KT023
===============================================