Datum: 20080217 Titel: Politieberichten Brabant-Noord **DATUM*** Arnold zegt: Politie_Brabant-Noord, index Titelbalk gaf: Politie.nl

Politie Brabant-Noord



regio, 17-02-2008

Aangehouden voor mishandeling

Drunen - De politie heeft vrijdagmiddag een 45-jarige man uit Drunen bij de woning van zijn ex-vrouw aangehouden voor mishandeling. De vrouw deed hiervan aangifte. Haar ex is ingesloten voor verhoor.


---

Vlijmen - De politie heeft vrijdagavond een 20-jarige man uit Vlijmen in zijn woning aangehouden voor mishandeling van zijn drie jaar jongere ex-vriendin. Ook bedreigde hij zijn ex-schoonmoeder met een mes. Moeder en dochter deden hiervan aangifte bij de politie. De politie heeft het mes en een aangetroffen balletjespistool in beslag genomen. De Vlijmenaar is in belang van het verdere onderzoek inverzekeringgesteld. Zijn ex-vriendin werd eerder door hem mishandeld, waarvan ook aangifte is gedaan.


---

Oss - Een 35-jarige Ossenaar is in de nacht van zaterdag op zondag op de Kromstraat aangehouden voor mishandeling van zijn 25-jarige Osse vriendin. Getuigen meldden dit bij de politie. De verdachte had haar in het gezicht geslagen. Ze raakte lichtgewond, maar wilde vooralsnog geen aangifte doen.


---

Uden - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 21-jarige Udenaar in zijn woning aangehouden. Hij had zijn moeder en zijn vriendin geslagen. In de woning had hij een ruit vernield. Met een mes dreigde hij zichzelf iets aan te doen. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. De politie heeft hem aangehouden en ingesloten voor verhoor.