Nederlandse Tafeltennisbond


Eerste ronden Nationale C-Meerkampen Senioren, Dames en Heren. Op zondag 17 februari wordt de eerste serie van deze meerkampen in verschillende verenigingszalen in het land gespeeld.

Die zalen gaan om 9.30 uur open en om 10.30 beginnen de eerste wedstrijden.

Bij de Dames staan 4 negenkampen op het programma. Eén bij de Veluwe in Apeldoorn, twee bij TTV Dordrecht in Dordrecht en één bij De Treffers in Roelofarendsveen.

Bij de Heren worden in totaal zes poules gespeeld. Een achtkamp bij de Veluwe in Apeldoorn, een negenkamp bij Cevelum in Cuijk, een negenkamp bij TTV Dordrecht in Dordrecht en drie achtkampen bij De Treffers in Roelofarendsveen.

De indelingen van de poules staan op deze site gepubliceerd bij Toernooien > Indelingen. Daarop kunnen belangstellenden ook de adressen van de speelzalen vinden. Het zijn uiteraard allemaal individuele wedstrijden en de spelers die hieraan meedoen zijn gemotiveerd om elke wedstrijd te winnen.

Ongeveer de helft van de spelers gaat door naar de volgende ronde op 9 maart 2008. Dat zijn meteen de halve finales. De eerder geplande ronde van 20 april komt hiermee te vervallen.

De finaleronde, een achtkamp bij de Dames en een negenkamp bij de Heren wordt gespeeld op 18 mei tijdens het NK-A in Eindhoven.