Gemeente Elburg


Vragenlijst briefbehandeling

Oproep tot deelname

In de periode 15 februari - 15 april ontvangen schrijvers van een brief aan de gemeente bij hun ant- woordbrief van de gemeente een vragenlijst over de behandeling van hun brief.

Deze enquête maakt deel uit van een onderzoek van de rekenkamercommissie van de gemeenten El- burg, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten naar de postafhandeling bij deze gemeenten. Er wordt o.a. gekeken naar de snelheid van beantwoording, taalgebruik en leesbaarheid van het ge- meentelijke antwoord. Aan de hand van de onderzoeksresultaten doet de rekenkamercommissie aanbe- velingen om zonodig de afhandeling van brieven te verbeteren. Dit onderzoek past in de bredere doelstelling om de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening te verhogen.

Aan de ontvangers van een vragenlijst briefbehandeling wordt gevraagd om hun medewerking te verle- nen aan het onderzoek door het formulier ingevuld terug te sturen. Daarvoor is een portvrije antwoord- enveloppe bijgesloten.

De rekenkamercommissie hoopt op een ruime en goede deelname aan de enquête. Het onderzoek van de commissie is ermee geholpen.