BNN

BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 14 februari 2008

URBNN GOES ROTTERDAM

Rotterdam: de stad van de Koopgoot, de Euromast en de Erasmusbrug. Maar hoe staat het met de ontwikkelingen op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, TV, media en muziek? Reporters Zarayda Groenhart, Fernando Halman en Rotjoch gaan aanstaande zondag 17 februari in URBNN de Rotterdamse straat op om de laatste trends te spotten. URBNN wordt gepresenteerd door Curt Fortin en is iedere zondag te zien van 23.50 uur tot 00.20 uur bij BNN op 3.

Deze week zijn 'All eyez on' Kas: regisseur, rapper en hij is verantwoordelijk voor Neerlands eerste graffity film Fatcap Express. Hij neemt ons mee door de straten van Rotterdam. Zarayda gaat naar Toko94, een restaurant die exotische ingrediënten van de verschillende toko's op de Kruiskade combineert tot een culinair feest. Multitalent Marvin Piqué geeft een kijkje in zijn privéleven in de rubriek 'Je Moeder'.
En URBNN heeft een exclusief interview met oldskool-gangsterrappionier Schoolly D.

Iedere week wordt in Nando's Tip Top 3 een lokale of nationale held gevraagd naar zijn of haar top drie van favoriete nummers. Deze week gaat de eer naar rapper U-niq. Voor het eerst zijn er beelden van hem gemaakt als voetbaltrainer. Ook heeft URBNN exclusieve audio van zijn tweede single. Zijn nieuwe album 'Kapitalisme' komt 29 februari uit. Rotjoch test deze week in de 'Clubtest' Club Vie.