Sita schaatst met fans tijdens SitaWeb fandag


Sita's aankomende album zal compleet Nederlandstalig zijn

NIJMEGEN, 20080217 -- Afgelopen zaterdag 16 februari 2008 werd de derde SitaWeb fandag georganiseerd in schaatsbaan Triavium in Nijmegen. Sita was de gehele dag aanwezig en heeft een uur lang geschaatst met haar fans. De schaatsende fans kregen les van Sita in het achteruit schaatsen. Sita duwde zelfs een fan in rolstoel galant het ijs over.

Na het uur schaatsen waren er voor de fans nog andere activiteiten georganiseerd. Zo werd er een Sita quiz gehouden en mochten fans prangende vragen stellen aan hun idool. Tijdens deze vraag en antwoord sessie liet Sita weten dat het album waar ze momenteel aan werkt volledig Nederlandstalig zal gaan worden.

Onlangs vertrok Sita naar Zweden om daar samen met Edwin de Groot en Douglas Carr een week aan nieuwe nummers te schrijven. Douglas Carr is onder andere verantwoordelijk voor een groot aantal nummers van Sita's debuutalbum Happy uit 2002. Edwin de Groot is producer en werkt inmiddels een paar jaar samen met Sita en speelt tevens in haar band.

Hoewel Sita in het verleden overwegend in het Engels en in het Frans heeft gezongen is ze niet vreemd met Nederlandstalige nummers. Met Marco Borsato zong ze het nummer 1 duet Lopen Op Het Water voor het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima. Ook Sita's laatste single Zoete Pijn is een Nederlandstalig nummer. Voorlopig zullen we echter nog even geduld moeten hebben want het nieuwe album is nog niet klaar.





SitaWeb - Officiële Sita Fanclub