Politie Zeeland


---


R-304-2008 Auto-inbraken
In Scharendijke werd zondagmiddag ingebroken in drie auto's.
Twee aan de Brouwersdam en één aan de Rampweg. In alle gevallen werd een ruit vernield waarna uit de auto's diverse goederen werden weggenomen. De buit bestond o.a. uit zonnebrillen, mobiele telefoons, spelcomputer en een kiteboard.
Aan Jan van Renesseweg in Renesse werd uit een auto een mobiele telefoon en een portemonnee weggenomen. Ook hier was een ruit vernield om in de auto te komen.
Op een parkeerplaats bij het Topshuis op Neeltje Jans is zondagmiddag rond 15.00 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Nadat een ruit van de auto was vernield, werden twee rugzakken van de achterbank weggenomen. Hierin zaten o.a. een gsm, bril en portemonnees. Schadebedrag is niet bekend.

O-305-2008 Hennepkwekerij in woning ontdekt, Hansweert
De politie heeft zondagmiddag in een woning aan de Dijkstraat een kleine hennepkwekerij van 74 planten ontdekt.
De kwekerij was gevestigd op de bovenverdieping van de woning. De kwekerij werd door de gemeente ontruimd en afgevoerd. De bewoner is door de politie als verdachte gehoord.

W-306-2008 Spullen weg na woninginbraak, Vlissingen
Tussen zaterdag 22.00 uur en zondag 01.00 uur is er ingebroken in een woning aan de hercules Segherslaan.
Nadat een ruit was vernield, werden uit de woning o.a. een laptop en een camera weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend.

Z-307-2008 Controle weggedrag bezoekers coffeeshops, Terneuzen
De politie heeft zaterdagavond rondom de coffeeshops controles uitgevoerd.
Drie automobilisten werden bekeurd omdat ze meer dan 25 km te hard reden daar waar 50 km is toegestaan. Een van deze had ook nog een openstaande boete uitstaan die hij ter plekke voldeed. Er werd 1x een boete uitgeschreven voor verlopen APK en één brommer (zonder kenteken en zonder verlichting) werd uit het verkeer gehaald voor technisch onderzoek.