Gemeente Wassenaar

Thema-avond Wonen

maandag 18 februari 2008

voor de Woonvisie Buitengewoon Wonen

De gemeente Wassenaar werkt aan een nieuwe woonvisie. Hierin geeft de gemeente aan hoe het wonen in Wassenaar zich zou moeten ontwikkelen. Het gaat daarin bijvoorbeeld over woningen voor starters en senioren, over wonen met zorg, en ook over de bestaande kwaliteiten van Wassenaar als woonplaats. Uiteindelijk moet dit leiden tot plannen voor nieuwbouw en herstructurering.

Thema-avond Wonen
Op 18 februari a.s. vanaf 19.30 uur wordt een Thema-avond over dit onderwerp georganiseerd. Daarin wordt gediscussieerd over de inhoud en richting van het Wassenaarse woonbeleid. De gemeente gebruikt uiteraard de uitkomsten van deze avond voor haar beleid rond het thema wonen.

U bent van harte welkom om hierover mee te praten. Wij hopen dat zowel inwoners van de gemeente als organisaties die dagelijks met wonen bezig zijn, meepraten.

Wilt u meedenken over het toekomstig wonen in Wassenaar? Kom dan op 18 februari a.s. om 19.30 uur naar Cultureel Centrum de Warenar (Kerksstraat 75, Wassenaar).

Aanmelden en stellingen
Wij vragen u zich vooraf aan te melden bij de heer T. de Best van de gemeente. Dat kan via Tdbest@wassenaar.nl of via 070 - 5122302.

Vanaf donderdag 7 februari kunt u reageren op een aantal stellingen over het wonen in Wassenaar. Ga hiervoor naar de website www.wassenaar.nl.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl