Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Solipsis stelt nieuwe sales manager Output Management Systems aan

Brakel, 18 februari 2008 ICT-dienstverlener Solipsis heeft Erik de Leeuw den Bouter (38) aangesteld als sales manager voor de business unit Output Management Systems Holland House. Hij wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de accountmanagers en resellers.

Erik de Leeuw den Bouter studeerde Management en Organisatie aan de Hogeschool van Utrecht en verrichtte diverse functies bij onder andere Actebis computers, IBM / Computerij opleidingen en Centric KSI. De laatste zes jaar was De Leeuw den Bouter werkzaam als accountmanager en marketeer bij Parthen Impact. Bij dat bedrijf was hij verantwoordelijk voor het in de Europese markt zetten van een congresregistratie-programma.

Erik de Leeuw den Bouter gaat zich richten op het realiseren van de omzetdoelstellingen van zijn business unit. Mijn doel is om het rendement van Output Management Systems te vergroten, door het aantal klanten en resellers verder te verhogen.

De business unit Output Management Systems van Solipsis heeft een groot aantal gerenommeerde, internationaal opererende klanten. Eind vorig jaar werd UNISTREAM geĂŻntroduceerd, een multichannel oplossing voor flexibele bedrijfscommunicatie, die de distributie van documenten automatiseert en stroomlijnt. Het is een nieuwe en sterk verbeterde versie van de output management oplossing UNISPOOL van Holland House (dat in 2006 werd overgenomen door Solipsis).

Over Solipsis b.v.

Solipsis b.v. is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatiesystemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Output Management Systemen. Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt al sinds 1996 uitgevoerd.

Solipsis werkt voor 500 (inter)nationale klanten. De aanhoudende groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: Comfort Class in ICT . Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl


---



Ingezonden persbericht