Dailywok Utrecht geopend


3e vestiging van concept met grote ambitie is een feit

UTRECHT, 20080218 -- Utrecht - Sinds kort heeft de levendige Nachtegaalstraat in Utrecht er een nieuwe aanwinst bij op het gebied van snel, gezond en makkelijk eten; Dailywok. Hier kun je terecht voor een scherp geprijsde, Aziatisch getinte maaltijd, die kort op hoog vuur bereid wordt terwijl je wacht. De wokmaaltijden worden verpakt in American-style kartonnen bakjes en klanten kunnen kiezen voor 'eat in' of 'take away'. Ook de aziatische snacks en soepen kun je ter plekke nuttigen of meenemen.

Voor de inrichting van het restaurant is een eenvoudige, open opstelling gekozen. De open keuken zorgt ervoor dat je kunt zien hoe de bestelde maaltijd bereid wordt. Het zitgedeelte is modern en eenvoudig, maar sfeervol vormgegeven. Openheid en eenvoud zijn dan ook belangrijke peilers voor het concept. Deze kracht vind je naast het interieur en de vormgeving, terug in de maaltijden. Eenvoudige bereiding van verse producten.

Op het menu staan naast klassieke Chinese gerechten zoals de Gon bao kai (kipfilet en knapperige verse wokgroenten in een klassieke gon bao-saus, met een topping van cashewnoten) ook gerechten uit andere Aziatische landen. Hierbij kun je denken aan Japanse Teriyakisaus en Udon-noodles of de Thaise kip met rode curry. Ook viseters en vegetariërs kunnen kiezen uit diverse gerechten. Bij alle gerechten wordt naar keuze rijst, gebakken rijst of noodles geserveerd. De complete maaltijden zijn zeer scherp geprijsd, vanaf 4 Euro.

Dailywok Utrecht is de derde vestiging van Dailywok. De formule heeft zich ruimschoots bewezen in Rotterdam en Delft. Het kleine afhaalzaakje op de oude binnenweg in Rotterdam was de eerste wokformule in deze vorm in Rotterdam, later openden meer soortgelijke formules hun deuren. Op Iens Independent Index zijn de gerechten van Dailywok altijd als beste gewaardeerd. De vestiging in Delft biedt dezelfde kwaliteit, maar met een ruime zitgelegenheid.

De ambities van de jonge ondernemers achter Dailywok reiken verder. De formule is de afgelopen paar jaar zodanig aangescherpt en verbeterd dat deze op korte termijn ook als franchiseformule aangeboden zal worden. De doorgevoerde verbeteringen zullen zich dan vertalen in voordelen voor de franchiseondernemer ten opzichte van de concurrent of een eigen zaak. Middels deze efficiënte samenwerking verwacht Dailywok in de komende jaren tot 25 vestigingen in Nederland te kunnen groeien.





Dailywok